Kursit të këmbimit konvertimit

nga USD to EUR kalkulator i kursit të këmbimit

Buy & sell Crypto in minutes
Join the world's largest crypto exchange - Binance. You get 10% of the commission!

Llogaritësi i monedhës online

Konvertuesi valutor i curvert.com ofron kurset e këmbimit për rreth 165 Fiat & Cryptocurrencies ndërkombëtare. Zgjidhni burimin tuaj të dëshiruar dhe monedhën e synuar në dy listat e konvertuesit të monedhës dhe futni shumën e dëshiruar për të marrë kursin aktual të këmbimit. Rezultatet e konvertuesit të monedhës janë në dispozicion në një formë të qartë tabelare.

Konvertuesi i monedhës për faqen tuaj te internetit?

Ju dëshironi të integroni konvertuesin tuaj të monedhës në faqen tuaj te internetit? Nuk ka problem - ne jemi të lumtur t'ju japim versionin tuaj të konvertuesit tonë të monedhës! Na kontaktoni dhe na dërgoni detajet e kontaktit tuaj dhe URL-në e faqes në: info@big-click.com

Rreth konvertuesit të monedhës

Konvertuesi i monedhës nga curvert.com është mjet ideal për tregtarët, udhëtarët dhe blerësit online.
Me konvertuesin e monedhës ju mund të konvertoni shumat midis monedhave arbitrare me shpejtësi rrufe. Gjithsej 160+ monedha të ndryshme të kripto & fiat janë në dispozicion për konvertimin e monedhës.
Zgjidhni Start & Target Currency nga lista dhe futni shumën e dëshiruar në fushën e dhënë. Pas konfirmimit, konvertuesi i monedhës do t'ju japë një rezultat menjëherë. Rezultati i dorëzuar nga konvertuesi i monedhës shfaqet në një formë të qartë tabelare.

Informacion i përgjithshëm mbi monedhat

Njerëzit kanë përdorur monedha që nga shekulli i 3-të pes. Në formën e metaleve të tilla si bakri, argjendi, kallaji, ari dhe gruri si këmbim, mjetet e pagesës, vlerësimet e vlerave dhe vlerës së dyqanit.
Monedhat e para të shpikura kanë qenë rreth 2.500 vjet dhe para letre për rreth 1.000 vjet. Ka mbi 160 monedha Fiat që mund të tregtohen në tregun e këmbimeve valutore nën normat e këmbimit në vazhdimësi.
Tregu i këmbimit valutor zbaton një vëllim më të madh tregtar sesa kredia ose tregu i aksioneve. Monedhat më të rëndësishme në botë janë dollari amerikan ($), euro (€), sterlina e pound (£) dhe jen japonez (¥).